Snelle bezorging 24/7 Klantenservice Makkelijk shoppen Eenvoudig afrekenen

Nordic fit : CEP Sports Compressiekleding

CEP Outdoor Sport Compressiekous bij

CEP Sports Compressiekleding

  CEP Outdoor Sport Compressiekous

  CEP Outdoor Sport Compressiekous voor de sporter die zijn/haar prestaties wil verbeteren tijdens het sporten, blessures wil voorkomen en voor sneller herstel. Uitstekende compressiekousen voor Trekking, Nordic Walking en wandelen.

  Het is wetenschappelijk bewezen dat door het dragen van de CEP Sports compressiekousen de bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor kunnen sporters beter presteren met een lager energie verbruik.

  Blessures (voorkomen)
  Shin-Splint
  De CEP Outdoor Sport Compressiekousen zijn ook goed ter preventie en herstel van shin-splint doordat het vibratie verminderd, de zuurstoftoevoer verhoogd en meer stabiliteit geeft. Verbeterd daardoor ook de genezing verbeterd.

  Kramp
  Krampen worden voorkomen en verminderd door de verhoogde zuurstoftoevoer en optimalisatie van de spieractiviteit en versnelde afvoer van afvalstoffen zoals melkzuur.

  Achillespees
  Achillespeesblessures treden minder snel op door de extra stabiliteit, de speciale padding welke irritatie voorkomt en de verbeterde zuurstoftoevoer. Herstel van achillespeesblessures verbeterd.

  Voordelen Sport Compressiekousen CEP Sports
  Verbeterde prestaties Sneller herstel en minder spierpijn Voorkomen en sneller herstel van blessures Verbeterde doorbloeding Optimaal afnemend drukverloop vanaf de enkel naar boven toe Ook te gebruikenvoor het sporten als u last heeft van spataderen of vochtophoping in het onderbeen Linker en rechter kous Dit alles resulteert dat u meer plezier beleeft in uw sport!

  Gebruik:
  U kunt de CEP Sport Compressiekousen dragen vooraf als voorbereiding, tijdens de training of wedstrijd (indien toegestaan) en nadien om sneller te herstellen.


  Opmeten: Het meten van de kuitomtrek moet met een flexibel meetlint gebeuren omdat deze goed aansluit rondom het been. Je meet op het dikste gedeelte van de kuit.

  voor slechts 47.50 Euro


  Ga naar CEP Outdoor Sport Compressiekous


Of kijk verder bij: